NEVER BORN

Never Born (rövid film)

NEVER BORN (short film)

 

Szeretettel meghívjuk a Never Born című rövidfilm vetítésére, mely előadás helyszíne, az Art+Cinema lesz.

Mikor?

Február 27., 18:00

Bővebb információk hamarosan!

A filmről:

A Never Born című rövidfilmben a koreográfiáért és a performanszért Podmaniczky Dorottya felel. Producer: Luca Broglia, zene: Reiko Kamiku. A filmet Carlos Rodero rendezte.

A Misero Prospero Project, a Twin Media and Bakelit Multi Art Center Production bemutatja, a Never Born, című rövid filmet. A Never Born egy rövid táncos film, melyet a “Circular Ruins” című sztori ihletett, az argentiniai Jorge Luis Borges tollából. A performansz egy keresés, egy utazás, mely egy szóló tánc formájában próbálja felkutatni a művész és az alkotás, a teremtő és a teremtett közötti határokat és egységeket. Kérdéseket tesz fel a befogadónak és önmagának is, válaszokat kutatva mindennapi rituáléink között. Az előadás egy játék a festészet és a tánc nyelvén, melyet egy inspiráló dramaturgiai keret tesz teljessé.


We kindly invite you to the screening of “Never Born”. The event will be held by us, at the Art+Cinema.

When?

27., February, 18:00

More details will come!

About the short:

NEVER BORN Choreography and Performance by Podmaniczky Dorottya. Filmmaking by Luca Broglia. Music by Reiko Kamiku. Edition and Direction by Carlos Rodero. A MISERO PROSPERO Project, Twin Media and Bakelit Multi Art Center Production.
NEVER BORN is a short dance film inspired in the Circular Ruins, a story written by the Argentinian Jorge Luis Borges, a research in the act of creation itself [bring to life in a solo dance theatre performance], to build a code for an understanding between creator and his creation, to ask ourselves about the role of the ritual in our days and to play with languages such painting and music as a part of an inspirational dramaturgy.