Anya moziba bent! | Judy

2020. február 20., 10 óra

Egy kis énidőre vágynál? Gyertek moziba a gyerekekkel csütörtök délelőtt!

Sok évtizedes tapasztalattal bíró animátorunk várja gyermekeidet a mozink frissen kialakított játszósarkában, miközben te végre egy igazán neked szóló filmet – és nem ugyanazt a mesét… harmincadjára – élvezhetsz végig a legnagyobb nyugalomban!

Február 20-án a Judy Garland életéről szóló nagyszerű, két Oscarra jelölt drámát vetítjük, melyben Renée Zellweger élete egyik legjobb alakítását nyújtja!

Jegyár: 1 200 Ft. Jegyek a mozi pénztárában kaphatók és a mozi honlapján foglalhatók.

Judy

Judy Garland kétszeres Oscar-jelölt hollywoodi legenda (Ítélet Nürnbergben, Csillag születik, Találkozunk St. Louis-ban) tragikus életének utolsó hónapjairól szól. A Judy Peter Quilter Tony-díjra jelölt „End of the Rainbow”című színdarabjának filmes adaptációja. Rupert Goold angol színházi rendező filmje szerepelt a Torontói Nemzetközi Filmfesztivál és a Telluride Filmfesztivál programjában. A címszerepben az Oscar-, Golden Globe- és BAFTA-díjas Renée Zellweger (Bridget Jones naplója-filmek, Chicago, Hideghegy, A remény bajnoka) nyújt örökre emlékezetes alakítást. Zellwegert már most a 2020-as Oscar-díj legnagyobb esélyesének tartják a legjobb színésznő kategóriában. A Judy további szerepeiben a többszörös díjnyertes ír színésznő, Jessie Buckley (Csernobil), Finn Wittrock (Amerikai Horror Story, A nagy dobás), Rufus Sewell (A mágus, Lovagregény) és Michael Gambon (Gosford Park, A szakács, a tolvaj, a feleség és a szeretője, Harry Potter és a félvér herceg) láthatók.

Rendezte: Rupert Goold
Írta: Peter Quilter , Tom Edge
Szereplők: Renée Zellweger, Jessie Buckley, Finn Wittrock, Rufus Sewell, Michael Gambon, Gemma-Leah Devereux, Bella Ramsey, Andy Nyman, Gaia Weiss, Phil Dunster, Darci Shaw, Royce Pierreson, Philippe Spall
Fényképezte: Ole Bratt Birkeland
Vágó: Melanie Oliver
Zeneszerzők: Gabriel Yared
Producer: David Livingstone