Becsületes tolvaj

Színes, amerikai thriller, 95 perc | Honest Thief

Egy bankrabló rátalál élete szerelmére, ezért úgy dönt, hogy jó útra tér és becsületes életet él. A helyzet azonban bonyolódik, amikor egy korrupt FBI ügynöknek akarja feladni magát. Hamarosan már nemcsak a nevét kell tisztáznia, de a saját és szerelme élete is veszélybe kerül.

A film rendezője, Mark Williams producerként vált ismertté, nevéhez fűződik a Netflixen futó Ozark-sorozat, A könyvelő és a Java Heat – Tüzes pokol. A film főszereplője az Oscar-díjra jelölt Liam Neeson (Férjek és feleségek, Schindler listája, A nyomorultak, Star Wars – Baljós árnyak, Igazából szerelem, Elrabolva, Éjszakai hajsza, Fehér pokol). Partnerei a filmben mások mellett Kate Walsh (A Grace klinika, Fargo-sorozat, Egy különc srác feljegyzései), Jai Courtney (Die Hard – Drágább mint az életed, A beavatott, Suicide Squad – Az öngyilkos osztag, Terminátor: Genisys) és Robert Patrick (Terminátor 2 – Az ítélet napja, Copland, Még drágább az életed).

Bemutató: 2020. 10. 08.

Rendezte: Mark Williams
Írta: Steve Allrich, Mark Williams
Szereplők: Liam Neeson, Kate Walsh, Jai Courtney, Jeffrey Donovan, Anthony Ramos, Robert Patrick, Jamie Ghazarian, Ineke Garbacz
Fényképezte: Shelly Johnson
Vágó: Michael P. Shawver
Zeneszerzők: Mark Isham
Producer: Craig Chapman, Charles Dorfman, Tai Duncan, Jonah Loop, Mark Williams
Hang: Dolby Digital 5.1
Korhatár besorolás: Tizenhat éven aluliak számára nem ajánlott (IV.)